Monter för SkrivaClose

Bok & bibliotek 2012. Skriva är en tidning för den skrivande människan, montern gav därför intryck av en skrivarlya. En liten monter kräver mycket funktion på liten yta. Stommen i inredningen var byråer som gav mycket förvaring samt en annorlunda exponering av tidningarna. Resultatet blev en personlig och detaljrik monter som representerade tidningen och deras värderingar.

 

This exhibition stand for the magazine Skriva were designed as a writers studio. The backbone of the interior was bureaus which provide lots of storage and an innovative display of magazines. The result was a personal and detailed booth representing the magazine and their values.


Monter för SkrivaMonter för SkrivaMonter för SkrivaMonter för SkrivaMonter för SkrivaMonter för Skriva
© 2012 whynot
Thank you Johan