Göteborg International Film FestivalClose

Whynot inredde ett café i bio drakens foajé. Det blev en mötesplats och en samlingspunkt under den välbesökta filmfestivalen i Göteborg. Inspirationen hämtades från Chile som var fokusland samt kon-tiki som var huvudfilm under festivalen. Med möblering i olika nivåer och slag skapades sittplatser för besökare i alla åldrar. Sittgrupper som öar i ett hav gav en lounge-känsla, en avslappnande och inspirerande atmosfär för en paus mellan biobesöken.

 

Interior design for a cafe in the foyer of the cinema Draken. The inspiration came from Chile, the focus country, and kon-tiki, the main film during the festival. Seating areas like islands in a sea gave a relaxing and inspiring atmosphere for a break between movies.

 

 


Göteborg International Film FestivalGöteborg International Film FestivalGöteborg International Film FestivalGöteborg International Film FestivalGöteborg International Film Festival
© 2013 whynot
Thank you Johan